Home » aktuellt

Fakturering för frilansare

28 febrero 2012 No Comment

Som frilansare måste din fakturering gå snabbt och smärtfritt, för du har förmodligen inte tid att sitta i timtal bara för att få betalt från dina kunder. Du vill att du ska kunna skapa en faktura på några klick, och sedan klicka i att den är betald när väl pengarna kommer in på kontot. Förmodligen vill du också att du automatiskt får veta när en faktura förfallit för betalning. På detta sätt slipper du slösa tid på fakturering, vilket innebär att du får mer tid över på att jobba med det som du tycker är roligt.

Lösningen är att införskaffa ett faktureringsprogram. Ett faktureringsprogram förenklar din fakturering och gör att du inte behöver oroa dig för att klanta till något med ekonomin. Systemet lagrar nämligen automatiskt alla skickade fakturor, och så fort du registrerar en betalning sparas även denna. Detta gör att du på ett enkelt sätt kan få översikt över något som faktiskt kan vara ganska så komplicerat.

Många faktureringsprogram har även funktioner för t.ex. automatiska betalningspåminnelser och andra användbara saker som underlättar din vardag. Det finns olika typer av faktureringsprogram, dels finns sådana som du har lokalt på din dator, dels finns även sådana som ligger online. Vad du föredrar är individuellt, men rent generellt brukar onlinebaserade varianter vara säkrare, då du slipper oroa dig för datorhaverier eller stölder – allt finns på nätet och du kan komma åt din fakturering oavsett var du befinner dig, så länge du har tillgång till en dator med internetanslutning!

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

v>